nosaltres

horagami-relojes-pajarita

Horagami neix l’any 2008 a partir de l’experiència de Gran Esferas, empresa de restauració, creació i marcatge d’esferes de rellotge, nascuda l’any 1950 i instal·lada a Barcelona, com un nou projecte que s’adapta a les noves realitats i gustos dels nostres clients.
Després de molts anys tractant amb delicadesa cada peça de rellotge, treballant amb totes les marques, proveïdors i rellotges de l’estat, ens hem adonat que la personalització de rellotges és una feina molt valorada pels nostres clients ja que cada encàrrec es converteix en una peça única i personal. Hem treballat per a particulars i empreses, amb comandes de milers de rellotges per al marcatge corporatiu, personalitzacions de rellotges com a regals, o senzillament restaurant esferes valuosament antigues. Creiem que ha arribat l’hora de posar tota la nostra il·lusió i experiència en oferir un servei més proper i accessible per tal de que tothom pugui obtenir el seu rellotge únic i especial.

Horagami neix d’una gran passió pels rellotges, de la tradició de generacions de rellotgers, de la satisfacció dels nostres clients, i sobretot, de les ganes de tot l’equip que formem Horagami de treballar en un projecte interactiu on oferir un producte original, personalitzat i de qualitat. A Horagami t’ajudem a construir el temps per obtenir un regal a la teva mida, un rellotge especial i un record per a que mai més arribis tard.